Jaka praca?
Restauracja „Piąta Pora Roku” w Norweskiej Dolinie rozpoczyna innowacyjny projekt kulinarny. Poszukuje najlepszych szefów kuchni, dla których gotowanie to nie tylko zwyczajna praca, ale też i życiowa pasja. Zgłoszenia można wysyłać do końca lutego 2018. Czasu niewiele, tylko cztery miejsca, dlatego warto zawalczyć o miejsce w zespole!
Jak się zgłosić?
Zwyczajne CV, nawet najlepsze, czasem nie wystarczy, by wyróżnić się na rynku pracy. By zwrócić uwagę przyszłego pracodawcy warto w nowatorski sposób przedstawić swoją kandydaturę. Restauracja „Piąta Pora Roku” szuka ludzi z pasją, którzy chcą tworzyć nowe trendy w gastronomii i za pomocą przesłanego filmiku, pokażą dlaczego to właśnie oni powinni znaleźć się w Harvardzie Kulinarnym w Szklarskiej Porębie.
Wiemy, jak ważna jest pasja w życiu każdego człowieka. A jeśli nasza praca jest pasją to jesteśmy szczęśliwi i spełnieni – właśnie takich osób szukamy do naszej restauracji. Poszukujemy czterech szefów kuchni, którzy nie boją się nowych wyzwań, lubią eksperymentować i chcą podzielić się zdobytą przez lata wiedzą oraz umiejętnościami z innymi. Nie interesują nas zgłoszenia w postaci CV, zachęcamy do przesyłania filmików, w których dana osoba przekona nas, że to właśnie jej poszukujemy. Miejsca są tylko cztery, a do zdobycia wiele, m.in. możliwość realizowania swoich wizji w przygotowywaniu smakowitych dań, własne laboratorium kulinarne, codzienny rozwój osobisty, ale również zakwaterowanie z wyżywieniem i co najważniejsze, znakomite wynagrodzenie – mówi Marzena Mielczarek, dyrektor generalna Norweskiej Doliny.
Gdzie wysłać zgłoszenia?
Zgłoszenia należy wysyłać na adres: biuro@meetingsandmore.pl. Na filmiki czekamy do 28 lutego 2018! Powodzenia i pamiętajcie: najważniejsza jest wasza pasja!